گزارش تصویری | تجمع طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه تهران به مناسبت شهادت سپهبد حاج قاسم سلیمانی در مدرسه‌عالی شهید مطهری

به گزارش خبرنگار خبرگزاری «حوزه» در تهران، مراسم بزرگداشت شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه تهران، صبح شنبه ۱۴ دی‌ماه ۱۳۹۸ در مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) برگزار شد.

مراسم بزرگداشت شهادت سردار بزرگ اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با حضور طلاب و اساتید حوزه‌های علمیه تهران، صبح شنبه 14 دی‌ماه 1398 در مسجد مدرسه‌عالی شهید مطهری (سپهسالار سابق) برگزار شد.

در این مراسم که به همت حوزه‌های علمیه برادران و خواهران استان تهران  برگزار شد، طلاب و اساتید در غم شهادت سردار بزرگ اسلام شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اشک ماتم ریختند و بر انتقام خون شهید پرافتخار اسلام تأکید کردند. همچنین در این مراسم مداح اهل‌بیت(ع) نریمان پناهی به ذکر مصیبت پرداخت و حجة‌الاسلام‌والمسلمین ابوترابی فرد در بیان رشادت‌ها و فداکاری‌های آن شهید والامقام سخنرانی کرد.

کلید واژه ها: شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی اجتماع طلاب تهران مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) مجلس بزرگداشت گزارش تصویری