انتشار کتاب «فرشته شناسی، از نگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق» از سوی انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره)

کتاب «فرشته شناسی، از نگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق» نوشته سرکار خانم دکتر مهناز کهندانی از سوی انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری (ره) منتشر شد.

کتاب «فرشته شناسی، از نگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق» نوشته سرکار خانم دکتر مهناز کهندانی توسط انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری به چاپ رسید.

این کتاب رساله دکتری نویسنده است که با ویرایش و اصلاحات زیاد برای چاپ آماده‌شده است.

استاد راهنمای این رساله، حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) و استاد مشاور، آیت‌الله دکتر سید مصطفی محقق داماد بودند که با نمره عالی در سال ۱۳۹۲ دفاع گردید. حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مدظله‌العالی) تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری و امام‌جمعه موقت تهران تقریظی نیز بر این کتاب مرقوم داشته‌اند.

به اعتقاد نویسنده، فرشته شناسی نقش مهمی در چارچوب اندیشه اسلامی دارد و شناخت جهان و نوع رابطه جهان برین با زمین و زمینیان و نیز ارسال وحی و انبیا بدون آن ممکن نیست.

انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری بر آن است با انتشار رساله‌ها و پایان‌نامه‌های طلاب مدرسه، حاصل زحمات علمی طلاب را به جامعه علمی دینی معرفی نماید.

علاقه‌مندان جهت تهیه کتاب اینجا کلیک کنید.

کلید واژه ها: انتشارات مدرسه‌عالی شهید مطهری فرشته‌شناسی، از نگاه فیض کاشانی و شیخ اشراق