انتصاب جناب آقای مجتبی سرگزی پور به سمت سرپرست واحد زاهدان

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مُدّظِلّهُ‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی آقای مجتبی سرگزی‌پور را از مورخ ۱۳۹۹/۰۷/۳۰ به سمت سرپرست واحد زاهدان منصوب نمودند.

از درگاه ایزد متعال، مزید توفیقات ایشان را در این سمت مسئلت داریم. امید است همواره در پرتو الطاف حضرت حق و مورد تأیید حضرت ولی‌عصر روحی و ارواحُ العالَمینَ لِترابِ مَقْدَمِهِ الفِداء باشند؛ همچنین از تلاش‌ها و زحمات حجة‌الاسلام‌والمسلمین آقای حمیدرضا عاقل‌زاده، در مدت تصدی این سِمت تشکر و قدردانی گردیده و موفقیت ایشان را در امور از خداوند متعال خواستاریم.

متن حکم حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مُدّظِلّهُ‌العالی) به شرح زیر می‌باشد:

جناب آقای مجتبی سرگزیپور (دامت تائیداته)

بعد از سلام و تحیت،

با توجه به سوابق موفق آموزشی و تربیتی که جنابعالی دارا هستید شما ر ا به عنوان سرپرست واحد زاهدان منصوب می‌نمایم.

ان‌شاءالله با اهتمام به امور آموزشی و تربیتی در ارتقاء و رشد علمی و اخلاقی طلاب و دانشجویان سعی و کوشش لازم را معمول دارید.

موفقیت شما را در سایه عنایت حضرت ولیعصر (عجّل‌الله تََعالی فرجه الشریف) از خداوند متعال مسئلت دارم.

محمد امامی کاشانی

۴ آبان ۱۳۹۹