پیام تبریک آقای دکتر نقیبی به مناسبت افتخارآفرینی طلاب و دانشجویان در کسب رتبه‌های برتر کنکور ۱۳۹۹

دکتر سید ابوالقاسم نقیبی در پیامی کسب رتبه‌های برتر کنکور کارشناسی‌ارشد سال ۱۳۹۹ توسط طلاب و دانشجویان مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری را به ایشان تبریک گفت.

دکتر سید ابوالقاسم نقیبی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) هم‌زمان با اعلام نتایج اولیه آزمون سراسری سال 1399 و موفقیت افتخارآفرین طلاب و دانشجویان دانشگاه شهید مطهری در آزمون ورودی کارشناسی‌ارشد؛ در پیامی، این موفقیت بزرگ را تبریک گفت.

متن پیام دکتر سید ابوالقاسم نقیبی به شرح زیر است:

احراز رتبه‌های تک رقمی و دو رقمی فراوان از ناحیه طلاب و دانشجویان مقطع کارشناسی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) در کنکور سراسری کارشناسی ارشد 1399، برآیند نظام آموزشی کارآمد و تلاش هوشمندانه دانشجویان است. پروردگار بزرگ را بر این موفقیت شاکریم از تمامی طلاب و دانشجویان عزیز، استادان معظم و همکاران محترم آموزشی در تهران و واحدهای تابعه که این افتخار را آفریدند صمیمانه قدردانی می‌نمایم.

دکتر سید ابوالقاسم نقیبی

معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) دکتر سیدابوالقاسم نقیبی پیام تبریک رتبه‌های برتر کنکور