انتصاب جناب آقای دکتر سیدعلیرضا فروغی به سمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی

حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مُدّظِلّهُ‌العالی)؛ تولیت معظم مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) طی حکمی آقای دکتر سید علیرضا فروغی را از مورخ ۱۳۹۹/۰۵/۲۰ به مدت سه سال به سِمت معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری منصوب نمودند.

از درگاه ایزد متعال، توفیقات ایشان را در این سمت مسئلت داریم. امید است در پرتو الطاف حضرت حق، پیش از پیش موفق و پیروز باشید؛ همچنین از تلاش‌ها و زحمات آقای دکتر سید ابوالقاسم نقیبی، در مدت تصدی این سمت تشکر و قدردانی گردیده و موفقیت ایشان را در امور محوله از خداوند متعال خواستاریم.

متن حکم حضرت آیت‌الله امامی کاشانی (مُدّظِلّهُ‌العالی) به شرح زیر می‌باشد:

جناب آقای دکتر سید علیرضا فروغی (دامت تأییداته)

با سلام و تحیت،

با توجه به صلاحیت علمی و اخلاقی و دقت بالای مدیریتی که بحمدالله دارا هستید جنابعالی را به مدت 3 سال به سمت معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری منصوب می‌نمایم و نکاتی را جهت رشد علمی طلاب و دانشجویان و جایگاه علمی و اخلاقی مدرسه‌عالی شهید مطهری به پیوست تذکر می‌دهم.

ان‌شاءالله از مددهای خاص حضرت ولیعصر (عج) برخوردار باشید.

محمد امامی کاشانی

۲۰ مرداد ۱۳۹۹

کلید واژه ها: مدرسه‌عالی و دانشگاه شهید مطهری (ره) مدیریت امور اداری و رفاهی دکتر سیدعلیرضا فروغی معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی انتصاب