پیام قدردانی و تشکر مدیریت، اساتید و کارکنان دانشگاه شهید مطهری برادران زاهدان از جناب آقای دکتر سید ابوالقاسم نقیبی

۲۲ مرداد ۱۳۹۹ | ۱۲:۵۱ اخبار آموزش و تحصیلات تکمیلی
مراتب قدردانی و تشکر مدیریت، اساتید و کارکنان دانشگاه شهید مطهری برادران زاهدان از جناب آقای دکتر سید ابوالقاسم نقیبی

نبی مکرم اسلام (ص) جویندگان دانش را بر سه صنف می‌دانند: ... صنفی که علم را برای فهمیدن و عمل کردن فرا گرفته و خداوند به‌واسطه این صنف، ارکان دینش را محکم می‌گرداند و در قیامت به ایشان امان و امنیت می‌دهد.

(کافی، ج ۱، ص ۴۹)

استاد معظم جناب آقای دکتر نقیبی

در دوران تصدی چندین ساله جنابعالی در معاونت آموزش و تحصیلات تکمیلی شاهد دوران طلایی از خیزش، رشد و ارتقاء آموزشی مدرسه‌عالی و دانشگاه پر خیروبرکت مطهری بوده‌ایم؛ دوره‌ای که با تکثیر رشته‌های مورد نیاز، توسعه و تعمیق آن‌ها و تربیت دانش‌آموختگانی فاضل، گامی اساسی در راستای منوبات تولیت معظم مدرسه‌عالی و تربیت نیروهای متعهد و متخصص برداشته شد.

همچنین، توجه ویژه به واحدهای تابعه و تلاش برای تقویت، رشد و هم‌افزایی آن‌ها نیز از برکات دوران مسئولیت جنابعالی می‌باشد. این‌ها اما، تنها گوشه‌ای از مجاهدت‌های خالصانه شما استاد گرامی بود که در کسوت معلمی دلسوز وظیفه راهبری علمی و آموزشی مجموعه شهید مطهری را عهده‌دار بودید.

از خداوند متعال سربلندی و موفقیت روزافزون جنابعالی را همچون گذشته در تربیت نسلی فرهیخته و تولید علوم انسانی اسلامی خواستاریم.

مدیریت، اساتید و کارکنان

واحد زاهدان -  دانشگاه شهید مطهری

کلید واژه ها: دانشگاه شهید مطهری زاهدان معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دکتر سیدابوالقاسم نقیبی تقدیر و تشکر